Nadja Skazlić

Nadja Skazlić

Nadja je osnivačica i voditeljica centra za osobni razvoj Novi život Nova Ja, učiteljica, terapeutkinja i voditeljica sistemskih konstelacija.

Njezina je misija osnaživanje žena i podrška muškarcima u osobnom razvoju. Kao dugogodišnja pedagoginja, poduzetnica i terapeutkinja djeluje tako da se ljudi nakon svakog osobnog rada osjećaju bolje i imaju stvarne rezultate u stvarnom životu.

Njezina je vizija stvoriti zajednicu žena koje rade na osobnom razvoju koje će zrelo i radosno podržavati jedna drugu, imajući sebe, svoj prostor, svoje vrijeme, zdrave granice te otvorena srca, žena koje će sigurno koračati kroz život prema raznim izazovima: partnerstvu, obitelji, karijeri, slobodi  ili čemu već žele; sigurno se nositi s preprekama i izazovima koje život nosi. Stoga je oblikovala i vodi trogodišnju boutique školu osobnog razvoja za žene "Novi život Nova Ja" (popularno nazvanu "Školica"), te niz drugih povremenih i stalnih, individualnih i grupnih oblika rada: radionica, retreata, intenziva, ljetovanja, terapija, konstelacija i drugog.